Groep 7A

Ik ben juf Maartje en sta inmiddels bijna 20 jaar voor de klas. Ik heb nog geen dag spijt van mijn keuze, want ik heb een fantastisch vak. Door de jaren heen ben ik juf geweest van meerdere groepen binnen deze school. Na groep 1-2, groep 5 en 6, nu weer groep 7 en dat is een feest.

Elke dag verwelkom ik weer leerlingen in mijn klas die enthousiast binnen huppelen en zin hebben om te beginnen. Ook als de dag niet zo goed begint, kan het alleen maar beter worden zeggen we dan in de groep. Ik krijg energie van de verhalen, mooie gesprekken en de glimlach als ineens de som begrepen wordt. Het unieke aan groep 7 is dat de kinderen gaan voelen en beseffen waar ze voor willen werken. Het wordt ineens "ik" voor velen. Het proces daar naar toe is voor mij als leerkracht uniek om te volgen en mooi om te begeleiden.

Groep 7 is een jaar waar veel nieuwe stof wordt aangeboden en nieuwe dingen worden ontdekt. Ook sluiten we vakken af, zoals verkeer met een heus verkeer- en fietssexamen. Elke dag is anders en daarom ben ik juf!

U kunt mij bereiken op mvgroningen@paradijsvogel.lucasonderwijs.nl

Maartje van Groningen

Ik ben juf Nathalie en ik werk sinds 2019 bij De Paradijsvogel. Samen met mijn vriend en onze twee dochters woon ik in Nootdorp. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen, fietsen en wandelen.

Afgelopen jaar heb ik het  zij-instroomtraject voor het basisonderwijs met succes afgerond! Dit schooljaar werk ik op maandag, dinsdag en woensdag in groep 7. Op donderdag en vrijdag is juf Maartje in de klas.
Het leuke aan deze groep vind ik dat de kinderen flink worden uitgedaagd en daarmee een grote ontwikkeling doormaken. Ik heb ontzettend veel zin in om er een fijn en leerzaam schooljaar van te maken!

Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich thuis voelt in de klas. Op die manier kunnen kinderen het beste leren en zich ontwikkelen. We zullen daarom veel aandacht besteden aan het creëren van een veilige leeromgeving.

Via de APP proberen we u zoveel mogelijk op de hoogte te houden van wat we doen in groep 7A.

Wilt u een afspraak maken? U kunt mij bereiken via mail.

Juf Nathalie