Rondleiding

Bent u zich aan het oriënteren op een basisschool? U bent van harte welkom op een van onze informatiebijeenkomsten!

Informatiebijeenkomst: iedere laatste woensdag van de maand
Iedere laatste woensdag van de maand organiseren wij een informatiebijeenkomst voor nieuwe ouders. In deze bijeenkomst krijgt u een goede indruk van wie wij zijn en wat De Paradijsvogel maakt tot een prettige school voor uw kind. De informatiebijeenkomst incl. rondleidingen duurt circa 1.5 uur.

Rondleiding 
Tijdens deze  informatiebijeenkomst krijgt u o.a. een rondleiding van een aantal leerlingen uit groep 8. U kunt de leerlingen vragen naar hun schoolervaring, een eerlijker antwoord krijgt u niet! Vervolgens is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de Eksterhof 3A, onze dependance. Hier kunt u de kinderen van groep 1 en 2 aan het werk zien.

De volgende informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 25 maart a.s. van 9.30 uur tot ongeveer 11 uur.

U kunt zich aanmelden voor de rondleiding via onderstaand formulier, telefonisch via 015-3106112 of per mail via  info@paradijsvogel.lucasonderwijs.nl.

Uitgebreide kennismaking
Om u een zo goed mogelijk beeld van de school te kunnen geven en al uw vragen te kunnen beantwoorden willen wij u vragen om uw kind(eren) niet mee te nemen naar de bijeenkomst. Kiest u voor De Paradijsvogel? Dan vindt er altijd een uitgebreide kennismaking plaats. Hierin maken u en uw kind kennis met de leerkracht en wordt uw kind wegwijs gemaakt door de school. Daarnaast wordt er kort voor de vierde verjaardag een wendag gepland om uw kind optimaal te laten wennen aan zijn of haar nieuwe school.

Aanmelden informatiebijeenkomst