Uw kind is van harte welkom bij ons op school!

Ouders zijn onder schooltijd nog maar mondjesmaat toegestaan in de school.
We starten de informatiebijeenkomsten onder schooltijd weer op, waarin we u graag vertellen wie we zijn en waar we voor staan.
Kijkt u naar ons 360 graden filmpje om al te zien hoe onze school er van binnnen uitziet!

Uw kind direct aanmelden?
Vult u dan het aanmeldformulier in. Het formulier kunt u ingevuld aan ons mailen info@paradijsvogel.lucasonderwijs.nl , inleveren bij de administratie op school of opsturen. Wij nemen vervolgens contact met u op om de verdere voortgang te bespreken.

Per post of mail?
Ontvangt u het aanmeldformulier graag per post of per mail? Vult u dan uw contactgegevens hieronder in en wij sturen u het aanmeldformulier toe. U kunt ons natuurlijk ook bellen 015-3106112.

Kennismaken en wennen
Heeft u uw kind aangemeld? Dan nemen wij contact met u op om de verdere voortgang te bespreken. Er vindt altijd een uitgebreide kennismaking plaats. Hierin maken u en uw kind kennis met de leerkracht(en) en wordt uw kind wegwijs gemaakt op school. Vervolgens wordt er een wendag gepland om uw kind optimaal te laten instromen.

Eerst even kijken?
Meldt u dan aan voor een van onze informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een goede indruk van wie we zijn en wat we doen. Ook krijgt u een rondleiding door onze school.

Gemeente Den Haag en leerlingplafond
Wij hanteren geen leerlingplafond. Dit betekent dat er een plek is voor uw kind en dat er geen loting hoeft plaats te vinden. Deze informatie is alleen van belang als u in de gemeente Den Haag woont.

Contactgegevens invullen