Aanmelden

Uw kind is van harte welkom bij ons op school!

Ouders zijn onder schooltijd helaas nog niet toegestaan in de school. 
Na schooltijd organiseren wij informatiebijeenkomsten waarin we u graag vertellen wie we zijn en waar we voor staan.  
Kijkt u naar ons 360 graden filmpje om toch al te zien hoe onze school er van binnnen uitziet als we weer gewoon open zijn. 

Uw kind direct aanmelden?
Vult u dan het aanmeldformulier in. Het formulier kunt u ingevuld aan ons mailen info@paradijsvogel.lucasonderwijs.nl , inleveren bij de administratie op school of opsturen. Wij nemen vervolgens contact met u op om de verdere voortgang te bespreken.

Per post of mail?
Ontvangt u het aanmeldformulier graag per post of per mail? Vult u dan uw contactgegevens hieronder in en wij sturen u het aanmeldformulier toe. U kunt ons natuurlijk ook bellen 015-3106112.

Kennismaken en wennen
Heeft u uw kind aangemeld? Dan nemen wij contact met u op om de verdere voortgang te bespreken. Er vindt altijd een uitgebreide kennismaking plaats. Hierin maken u en uw kind kennis met de leerkracht(en) en wordt uw kind wegwijs gemaakt op school. Vervolgens wordt er een wendag gepland om uw kind optimaal te laten instromen.

Eerst even kijken?
Meldt u dan aan voor een van onze informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een goede indruk van wie we zijn en wat we doen. Ook krijgt u een rondleiding door onze school.

Contactgegevens invullen