Groep 8C

Na mijn afstuderen aan de toenmalige Fontys Hogeschool (Limburg), heb ik in Londen lesgegeven. Daarna ben ik in Den Haag aan de slag gegaan. 

In 1999 ben ik in Nootdorp gaan werken en heb ik de eerste twee jaar aan de wieg van 'De Notenkraker' gestaan. Het eerste jaar groep 4 t/m 8 en daarna groep 6 t/m 8. In 2001 heb ik de overstap naar 'De Paradijsvogel' gemaakt waar ik ben begonnen in de middenbouw, toen 2 jaar groep 3 om weer terug te keren naar de bovenbouw. 

Inmiddels heb ik ook met veel plezier les gegeven aan de verrijkingsgroepen, ICT-lessen verzorgd en dit jaar neem ik naast groep 8 ook de wiskundelessen voor mijn rekening. Verder heb ik de studie 'Onderwijs en Moderne Media' succesvol afgerond. 

juf Saskia

Ik ben juf Helma en ik ben op woensdag, donderdag en vrijdag de juf in groep 8c. Sinds 2000 werk ik met veel plezier op De Paradijsvogel. Ik ben begonnen bij de kleuters en daarna in de bovenbouw gerold. Na een heleboel jaren in groep 6, 7 en in groep 8 ben ik nu weer terug in groep 8. Sinds ik de opleiding onderwijs en moderne media heb afgerond ben ik ook actief als Snappet-coach voor Lucas Onderwijs. Elke dinsdag kom ik op zo'n 8 andere scholen om leerkachten te coachen met het gebruik van Snappet in de klas. Ook op De Paradijsvogel staat Snappet nu goed op de kaart. Ik merk dat het de leerlingen kritischer maakt op hun werk en daardoor groeien en meer leren.  Ik hou ervan om af en toe eens iets anders te doen met de groep en daarom maken ze in groep 6 een website i.p.v. een ouderwets werkstuk.  Wie weet verzin ik dit jaar weer iets anders. Ik hou van gezelligheid en een lolletje tijdens de dag. 

juf Helma