Groep 6A

Hallo, mijn naam is Esther de Niet. Ik werk al 21 jaar in het onderwijs en sinds drie jaar werk ik met veel plezier op De Paradijsvogel. Hiervoor heb ik 3 jaar gewerkt op 2 basisscholen in Leidschendam en 15 jaar op een basisschool in Nootdorp, voornamelijk in de middenbouw.
Afgelopen jaar stond ik in groep 3 en groep 5, nu maak ik de overstap naar groep 6. Ik werk op maandag en woensdag in groep 6 en juf Judith de andere dagen. Op dinsdag ben ik onderwijsondersteund verschillende groepen.

Voor vragen kunt u mij altijd mailen op edniet@paradijsvogel.lucasonderwijs.nl

 

Esther de Niet

Ik ben juf Judith en sinds 2 jaar ben ik werkzaam op De Paradijsvogel. Na  lange tijd met veel plezier gewerkt hebben op een andere school van Lucasonderwijs, waar ik de groepen 3, 4, 5, 7 en 8 heb begeleid, werd het tijd voor iets nieuws. Na een uitstapje naar een dorpsschool, bleek dat ik beter mijn draai kan vinden op een grotere school. Samenwerken met parallelgroepen is een van de aspecten waar ik veel waarde aan hecht, ontdekte ik.  
De vele aspecten die het begeleiden van een groep met zich meebrengt maakt dat dit werk goed bij mij past. Ik vind het interessant om te kijken hoe ik leerlingen die de stof moeilijk vinden zo goed mogelijk kan begeleiden. Daarnaast vind ik het van belang oog te hebben voor leerlingen die juist veel aankunnen en  ook hen hulp te bieden. Ik vind het belangrijk een veilige sfeer te bieden zodat ieder kind zich welkom en fijn voelt. 
Dinsdag, donderdag en vrijdag zal ik werkzaam zijn op De Paradijsvogel in groep 6.
Op de andere dagen ben ik samen met mijn dochter en zoon en vind ik het heerlijk om in de tuin te werken, te sporten en creatief bezig te zijn. 

U kunt mij bereiken via jdoes@paradijsvogel.lucasonderwijs.nl 

Judith Does