Groep 4C

In 2002 ben ik begonnen in groep 1/2 op De Paradijsvogel, dit heb ik een paar jaar gedaan en daarna heb ik een paar jaar in groep 3 en ook heb ik een paar jaar in groep 6 gestaan. Sinds 4 jaar sta ik in groep 4, ik vind het een leuk leerjaar, ze kunnen al redelijk lezen en kunnen steeds leukere boeken gaan lezen. Ik vind het belangrijk om te denken over vakken die nu en in de toekomst steeds belangrijker worden zoals programmeren. Kinderen in groep 4 kunnen daar op hun eigen niveau een prima start mee maken, met bijvoorbeeld scratch.

Jacqueline Baars

In 2005 mocht ik beginnen op De Paradijsvogel. Ik heb eerst een aantal jaren in groep 1/2 gewerkt en daarna groep 4 en 7. Naast mijn vaste groep heb ik ook regelmatig invalwerk gedaan in verschillende groepen. Dit jaar werk ik op woensdag, donderdag en vrijdag in groep 4a en op maandag in groep 1/2c. Ik voel mij als een vis in het water op De Paradijsvogel. Als leerkracht wordt je gewaardeerd wie je bent en gemotiveerd waar het kan. Dit is een mooi uitgangspunt om ook aan de leerlingen door te geven.

Mirjam Rotmans