Groep 4B

Hallo, mijn naam is Cobie Roeleveld. In 2008 ben ik op De Paradijsvogel komen werken. Ik ben gestart als leerkracht voor de groepen 1/2. Van augustus 2012 - juni 2017 heb ik als remedial teacher ondersteuning geboden aan kinderen van onze school. Vanaf augustus 2017  sta ik weer met veel plezier voor de klas. Eerder heb ik gewerkt in het speciaal onderwijs en in de kinder- en jeugd psychiatrie.

U kunt mij bereiken via croeleveld@paradijsvogel.lucasonderwijs.nl

Cobie Roeleveld

Hallo, mijn naam is juf Mariëlle en werk al ruim 18 jaar met veel plezier de Paradijsvogel. Ik heb vele jaren onderwijservaring in groep 3 maar de laatste jaren sta ik met veel plezier voor groep 4.
Momenteel ben ik op donderdag en vrijdag de leerkracht van groep 4B en op maandag ondersteun ik alle groepen 4.

U kunt mij bereiken op dit emailadres:  mtillekens@paradijsvogel.lucasonderwijs.nl

Mariƫlle Tillekens