Groep 4A

Welkom op de klassensite van groep 4A!

Hallo allemaal, ik ben juf Nina. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Pabo in Leiden en sindsdien ook juf op De Paradijsvogel. Eerst heb ik ingevallen in verschillende groepen maar sinds een aantal jaar  juf in groep 4. Dit doe ik met veel plezier! In groep 4 worden veel basisvaardigheden aangeleerd. Juist deze vaardigheden vind ik belangrijk en leuk.

Op deze klassenpagina vindt u praktische informatie die van belang is voor groep 4A. Benieuwd naar wat we zoal doen, leren en beleven in groep 4A? Bij de nieuwsberichten, onderaan de pagina, probeer ik u zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de activiteiten in de groep. Houd ook de leerjaar pagina van groep 4 goed in de gaten. Op deze pagina zullen berichten verschijnen die belangrijk zijn voor de groepen 4. Denk aan handige tips om samen te ofenen en links naar leerzame sites en apps.

Wilt u een afspraak maken? Mail of loop na schooltijd even langs.

Ik kijk uit naar een gezellig jaar met groep 4A!

juf Nina

Nina van Zijderveld