Groep 3C

Hallo, mijn naam is Cobie Roeleveld. In 2008 ben ik op De Paradijsvogel komen werken. Ik ben gestart als leerkracht voor de groepen 1/2. Van augustus 2012 - juni 2017 heb ik als remedial teacher ondersteuning geboden aan kinderen van onze school en werkte ik één dag per week eerst in groep 3 en later in groep 1/2. Sinds dit schooljaar sta ik weer met veel plezier voor de klas. Eerder heb ik gewerkt in het speciaal onderwijs en in de kinder- en jeugd psychiatrie.

Cobie Roeleveld

Mijn naam is Naomi van Praag, sinds dit schooljaar geef ik les op de Paradijsvogel. Ik werk inmiddels drie jaar in het onderwijs, waarvan ik twee jaar aan groep 3 heb lesgegeven. Met veel plezier geef ik dit schooljaar vier dagen in de week les aan groep 3C. Iedere donderdag besteed ik aan mijn master studie Pedagogiek op ecologische grondslag.

Een van de mooiste dingen die ik vind om te zien als juf, is hoe kinderen kunnen glunderen wanneer zij iets nieuws hebben geleerd!

Heb je een vraag, mail mij gerust. nvpraag@paradijsvogel.lucasonderwijs.nl

Naomi van Praag