Groep 1-2D

Ik ben juffrouw Franny en leerkracht van groep 1-2 D. Op dinsdag staat juf Suzanne voor onze klas.

Afscheid nemen van een groep kinderen na een heel schooljaar samen, is moeilijk, daarom is het extra leuk om een groot deel van de kinderen van vorig jaar terug te zien. En deze kinderen zijn nu de oudsten en alleen al van dat feit groeien ze. Ze zijn bekend met de routines van de klas, ze weten wat ze leuk vinden. Ze voelen zich veilig tussen hun vriendjes. Deze voorwaarden zijn ideaal om vandaaruit verder te groeien.  
Ze willen goed hun best doen, ze zijn fantastisch!

Kleuters zijn puur, bekijken de wereld met een magische blik: alles is mogelijk en (bijna) alles is leuk. Er is heel veel voor ze te ontdekken en te beleven, vandaar dat ik mijn werk zo leuk vind. 

Met elkaar ontdekken hoe de wereld in elkaar zit en hoe we op een goede manier met elkaar kunnen communiceren, vind ik belangrijk en daar werken we eigenlijk de hele dag aan. Het is belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen en zich veilig genoeg voelen om hun gevoelens te uiten. En dat ze leren hoe ze op een goede manier met hun vriendjes kunnen spelen en weten wat ze kunnen doen als het niet zo goed gaat. 

Ik vind het belangrijk dat ouders en school goed samenwerken: zo komen we tot de optimale begeleiding van de kinderen.

Als u ergens over wilt praten, kunt u dit telefonisch of per mail doen: fvgelder@paradijsvogel.lucasonderwijs.nl

Ik hou van de natuur en loop regelmatig met de kinderen door de tuin om ons te verbazen over de mooie bloemen, hoe lekker een bloem kan ruiken en hoe we goed voor de dieren kunnen zorgen die in de tuin leven.
Ik doe graag leuke dingen met mijn gezin en mijn vrienden. Andere hobby's zijn reizen, fietsen, wandelen, tuinieren, yoga en lezen.

 

Franny van Gelder