Fotoverslagen

VO week!

vrijdag 16 maart 2018

Vrijdag 16 maart is de VO week gestart. Een flink aantal ouders heeft zich aangemeld om een les te verzorgen vanuit hun expertise en achtergrond. Er zijn lessen Nederlands, Frans, Wetenschappelijk onderwijs, Persoonlijke ontwikkeling, Levensbeschouwing, Biologie, Economie en Natuurkunde stonden vandaag op het programma. Zoeken naar het goede lokaal, hoe laat moet ik waar zijn, neem je tas overal mee naar toe, heb je alles bij je wat je nodig hebt.... Ja, het is wel even wennen hoor!

Maandag 19 maart, dag 2 van de VO week! Vandaag stonden o.a. scheikunde, natuurkunde, wiskunde, geschiedenis, frans, levensbeschouwing, nederlands en tekenen op het programma. Helaas kwam Duits te vervallen  omdat er geen docent was en dus was er voor sommige groepen een heus tussenuur!

Dinsdag, dag 3 alweer van de VO week! Vandaag onder andere biologie, nederlands, levensbeschouwing, natuur, economie en zelfs chinees op het programma. De leraar duits was nog niet hersteld helaas en daarom viel deze les ook vandaag uit....

De tijd vliegt: dag 4 van de VO week zit er al weer op! Vandaag weer een zeer mooi aanbod voor onze leerlingen: op het rooster stonden EHBO, rugby, boksen en digitale media. Erg leuk om van deze enthousiaste leerkracht-ouders te horen hoe zij de lessen zelf hebben ervaren en hoe het les geven ze is bevallen.

Dag 5 en tevens de laatste dag van de VO week. Deze week is voorbij gevlogen! Vandaag stonden nog een leuke E-learning les, Wetenschappelijk Onderzoek, Natuur, Nederlands, Frans, Levensbeschouwing en een Mentoruur op het programma. In het mentoruur is tevens het huiswerk van Duits getoetst, goed om te zien dat de woordjes en het liedje goed geleerd waren ondanks dat meneer Släger deze week geen les heeft kunnen geven. Als laatste activiteit hebben we in het mentoruur de VO week geëvalueerd, gaaf om te zien dat 'LEUK' het woord was wat bij iedere groep het vaakst genoemd werd! Kortom, het was weer een succesvolle week!