Fotoverslagen

Groen schoolplein EH

maandag 23 oktober 2017

In het donker, in alle vroegte, zijn de eerste tegels uit het schoolplein van onze dependance aan de Eksterhof gehaald. Toen alle kinderen van groep 1/ 2 naar school kwamen zagen ze dan ook dat een deel van het plein is afgezet omdat daar een groener speelplein wordt gemaakt. Nou, er viel genoeg te zien! En omdat je samen verder komt, moesten ze zelf ook helpen met het verwijderen en verplaatsen van de tegels. Met hulp van de kinderen van groep 8 werd er flink gesjouwd en was het werk al snel gereed.

Het plein is bijna gereed. De laatste werkzaamheden worden deze week afgerong. Zo worden de hoeken van de muurtjes nog afgeslepen en komt er nog meer beplanting. Van het voorjaar wordt de tipi van wilgentakken geplaatst, dat kan niet in dit jaargetijde.
De kinderen mogen deze week nog niet op het plein spelen omdat het metselwerk nog moet doordrogen en de beplanting eerst goed moet 'aarden'.
Op vrijdag 3 november a.s. zullen we met elkaar het plein feestelijk openen. Iedereen is van harte welkom om hierbij te zijn, we beginnen om 14.00 uur. Vanaf maandag 6 november a.s. is het plein klaar voor gebruik en kunnen de kinderen gaan spelen en ontdekken op dit nieuwe plein.

Wij willen nogmaals iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan de totstandkoming van dit plein. En een hartelijk dank aan de ouders die ons eveneens fysieke hulp hebben geboden!